2022-11-30 21:11:21
Roger Waters film, nooit eens klinkt als Pink Floyd naam - www.studmuffins.nl

Roger Waters film, nooit eens klinkt als Pink Floyd naam

?>

Rond de wereld in een tijd, die in op dinsdag nacht in de films van Roger Waters The Wall film. De wereldberoemde muzikant van dezelfde titel tour van 2010 en 2013 onder de vier miljoen kijkers van de film, het concert beelden met Water ‘ persoonlijke verhaal ook is.

De Muur is één van de rock muziek van de geschiedenis

De Muur is één van de rock muziek van de geschiedenis één van de meest invloedrijke albums die muziek fans generaties gaf een blijvende ervaring. De Pink Floyd iconische album Wateren letterlijk schreef de dubbel-album een klassieker, net als Comfortabel Verdoofd, Another Brick In The Wall, Moeder, Rennen Als de Hel, of Jonge Lust. De puck al in 1979, naar het schijnt, was een groot succes en meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht door de huidige, er is altijd tijd twintig best verkochte records onder.

“De late jaren zeventig, toen de muur was nog steeds eng ik jong was. In de jaren, ik heb me gerealiseerd dat toen, angst en verlies, mijn noodzakelijkerwijze door gúnnyal, schande en straf met een breder scala van bezorgdheid allegorie kan dienen als dan het nationalisme, het racisme, seksisme of religie. Deze hebben ook dezelfde angst van controle, zoals dat toen, jong mij beïnvloed,” – zei in een verklaring eerder Roger Waters.

Het record van 1980 oorspronkelijke prestaties slechts 29 keer, was te zien in de Pink Floyd-amerikaanse tour, en eenmaal in Berlijn, in 1990, de berlijnse muur, de ineenstorting van het feest. Roger Waters in 2010, nam hij opnieuw de Muur bij de eerste, een over de hele wereld sport hall en stadion tour gepland, het materiaal voor de moderne technische mogelijkheden van het gebruik van ongeveer 3000 vierkante meter van het landschap, het is enorm, de hoofden van je publiek drijvende opblaasbare objecten, een grote lengte van de muur. Elk concert serie heeft beïnvloed : Water en de spectaculaire show in juni 2011 in de sports arena, in augustus 2013, het Puskás Ferenc-Stadion was zichtbaar en hoorbaar.

De Muur is de titel van een film in premiere in het laatste jaar is het Toronto film festival, maar de bioscopen over de hele wereld nu, zal worden gepresenteerd. De directeur van de Wateren door Sean Evans was de 135 minuten speeltijd ruggengraat van de world tour van hoge kwaliteit, 4K/Dolby Atmos technologie opgenomen concert beelden. De schepping – als de onderliggende muziek, evenals het gebouw, en Alan Parker regie in 1982 presenteerde De Muur film, in welke scènes van het concert beelden is ook terug als dank doordrongen Wateren herinneringen en afkeer van oorlog.

De vandaag 72-jarige muzikant twee generaties in de frontlinie vechten verloor zijn leven

De vandaag 72-jarige muzikant twee generaties in de frontlinie vechten verloor zijn levenzijn grootvader, de eerste vader in 1944 in de tweede wereldoorlog, toen Roger amper zes maanden. De film is een onderdeel van een persoonlijk verhaal, een soort van afrekening. De muzikant het passeren van Frankrijk en Italië, een bezoek aan de eerste wereldoorlog begraafplaats waar mijn grootvader rust, of aan de memorial van de anziói strand, waarop de naam van de vader is gesneden.

“Ik hoop dat de huidige projecties over de hele wereld een goede kans voor ons om te onthouden. Niet alleen het verlies van dierbaren, maar ook alle andere gevallen man. Ashes of diamanten, vijand of vriend, we zijn allemaal gelijk we zijn aan het einde,” zei hij van de film in relatie tot de muziek.

Interessant is dat de film heeft een aantal relevant naar hongarije is: een man vertelde mij hoe om te ontsnappen aan een hongaars-joodse familie in Boedapest in de holocaust. Roger Waters in 1965 was hij een van de oprichters van Pink Floyd, waarin de psychedelische rock van de belangrijkste band van het jaar. De bassist-zanger in 1985 opgeheven en het team, nadat een geschil is ontstaan tussen hem en de andere leden van de naam; de Pink Floyd ten slotte David Gilmour gitaar, Nick Mason drums en Richard Wright op keyboards nam. Zij en Water, een enkele keer, in juli 2005, werden ze weer bij elkaar op de london Live 8 concert. Bij de start, het definiëren lid, Syd Barrett in 2006 en Wright in September 2008 overleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

?>