2022-11-30 20:50:44
pink floyd, het team, is het weten niet waard - www.studmuffins.nl

pink floyd, het team, is het weten niet waard

?>

Het feit dat de Heer Roger Waters voor de tweede keer bereid om te bouwen van de Muren van het huis Pink Floyd fans, het is tijd om een beetje extra om te onthouden voor alle tijd één van de meest succesvolle concept album the Wall. Het verhaal van de band zelf is een onuitputtelijke bron van de legendarische verhaal, ook de grootste onderneming, die in 1979, opgenomen dubbel-album, alle veeleisende huishoudens een verplicht onderdeel van de bovenste plank. In de volgende, vooral de muziek geschiedenis van interessante dingen te richten op de politiek en de muziek-industrie in de richting van kikacsintás zonder poging verdiensten te erkennen dat de audio-visuele colossus.

De jaren 1970 in de tweede helft van Pink Floyd is duidelijk de Maan de donkere kant

De jaren 1970 in de tweede helft van Pink Floyd is duidelijk de Maan de donkere kantSyd Barrett ‘ s naam dan is dit reeds in het verleden, de overheid geleidelijk nemen van George Roger Waters, en in principe is de wereld veranderd, ster-status band karakter en creatieve chemie van beide. De wateren in het begin van de jaren dertig in het midden van dezelfde self-centered, misanthropic dictator was, zoals vandaag de dag, die bijna afgeslacht zijn doorbraak van De Donkere Zijde Van De Maan, dan nog twee, een briljant concept album, de vorming van het team collectieve creatieve power – de trónszék voor zichzelf geplant.

De goede Roger op hetzelfde moment, 20. eeuw één van de belangrijkste componist/tekstschrijver genie, die ergens in haar hoek van omstandigheden kwetsbare onderwerpen als gedwongen om te dragen de gehate tiran rol. De Muur is het monumentale conceptie van vormen voor je merk, de muren zijn eigenlijk al te bouwen, dus natuurlijk kan het niet worden dit Floyd ‘s carrière roundest, muzikaal perfect sorlemez van de bende van drie-vierde van hoek’ s beweringen, op hetzelfde moment.

De meerderheid (creatieve tegen paal-David Gilmour inclusief) 1975 Wou dat Je hier was t houdt de definitieve Floyd album, de muziek is de essentie van de materie, en de smaak en slaat in een zee van het leven het werk van ieder tijdperk vinden de bloedige pen van fanatici. Dit, natuurlijk, niets van betekenis op de Muur wordt beoordeeld in relatie tot die heeft een massieve monoliet van de rots van de universele wereld. Een onmogelijke tijd van onrealistisch grote schaal product van de band de meest succesvolle tijdperk, de slotakte van het ooit bestond één van de grootste muzikale kwartet van het uiteenvallen van de advertentie. Het eerder zielig financiële strijd als gevolg van het Verenigd Koninkrijk buiten de grenzen van het opgenomen materiaal opnames van de tijd de toetsenist Richard Wright van de band (de bijbehorende tour bérzenész als gespeeld), Nick Mason, drummer en ik gewoon rustig wachtte voor de bende lot in termen van niets goeds veelbelovende ontwikkelingen, zoals het verlaten van de partner. Dat is eigenlijk een solo-project van het drukke David Gilmour kan net het hoofd krabben dus als Water per dag minstens vier schijf is de moeite waard van zelfgeschreven demo-opname log.

Deze muziek is tenslotte een deel van De Wand (Stenen In De Muur werktitel), een deel van de Wateren ‘ eerste solo-album (De Voors En Tegens Van Hitch Hiking) zag het licht van de dag. Gilmour zegt recente sterke muzikaal, maar het concept was minder interessant dan ook eerst uitgewerkt voor de Floyd zijn elfde studio-album. De grondstof is nog steeds in de pre-productie fase, te veel gevormd, Gilmour met de producer Bob col van een beslissende linker hand van de uitkomst. De toetsinstrumenten en het orkest de instrumentatie is ook betrokken zijn-eerder onder meer Alice Cooper, Peter Gabriel en de Kus record van de producent als van een naam, is dit project nog steeds Wateren ‘ toenmalige vriendin (ook col secretaris), evenals Wright vermeld back-ups maken van/het verwijderen van het dicht kreeg. Natuurlijk, het enige moment had ik geen enkele twijfel, die het laatste woord hebben, tot in de kleinste details. De Muur is Water ‘ persoonlijk verhaal en een meesterwerk, die vanaf het eerste moment naar het theater en films, wilt u, Roger en allen die het bracht tot het maximum.

Het verhaal van de Wateren van het leven definiëren jeugd mijlpaal voorraad op te bouwen

Het verhaal van de Wateren van het leven definiëren jeugd mijlpaal voorraad op te bouwende dood van zijn vader in de tweede wereldoorlog, een kind in een boerka pleegmoeder, de school, het opstarten van een trauma) te elővezethesse hoofdpersoon, Roze, een gebrekkig, gewelddadige, aan drugs verslaafde rock star. In veel plaatsen laten zien tot verwijzingen naar de band van de legendarische frontman Syd Barrett (hoort vooral het Niemand Thuis-in), Roze verhaal van de Roger Waters het verhaal van de die de

Dieren tour naar montreal station op het podium te klimmen proberen fan de ogen spuwde, dat is het laatste station was een stadion concert van een uitgebluste muzikant sado-masochistische achtbaan van. Nu en dan niet te stoppen zijn de emotionele laag punt in de richting begon te bewegen om de voorste man op de trein, en was hersenen eerste de muur fase van de bouw van het denken. Roze mentale muur van bakstenen de hem afbreuk te doen ontstaan, om bescherming te bieden en emotionele barrière training voor de reputatie van de bijwerkingen en persoonlijke confrontatie. Huwelijk op instorten hoogtepunt van dit proces, en de illusie taak, de held, en absoluut verbreken van alle menselijk contact, een emotionele band aan u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

?>